Termeni si Conditii

Noi, in calitate de producatori cat si impreuna cu furnizorii nostri de produse (“Furnizorii”), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial. Fiecare produs cumpărat este vândut sub rezerva descrierii produsului. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a va asigura că toate detaliile, descrierea și numarul de produse care apar pe site sunt corecte în momentul în care informațiile relevante au fost introduse pe sistem. Deși ne-am propus sa menținem site-ul actualizat este posibil, ca informațiile inclusiv descrierile produselor care apar pe acest site la un moment dat pot să nu reflecte întotdeauna poziția exacta în momentul în care trimiteti comanda. Nu putem confirma prețul unui produs, până când comanda este acceptata în conformitate cu politica noastră de acceptare a comenzilor.

Culorile afișate

Noi oferim imagini color și de calitate foarte buna dar nu ne asumăm faptul ca, culoarea reală primita va fi exact ceea ce vedeti. Am făcut tot posibilul pentru a afișa cât mai exact posibil culorile produselor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, culorile pe care le vedeți pe monitorul calculatorului pot varia de la culorile reale ale produselor noastre. Tehnologia Imaging Computer este complexa și culorile pe care le vedeți vor varia de la calculator la calculator.

Comenzi

Vom lua toate măsurile rezonabile, în măsura în care este în puterea noastră, pentru a păstra datele din comanda și de plată sigure, dar daca din lipsa de neglijență din partea dvs., noi nu putem fi trasi la raspundere pentru orice pierdere ce ar putea surveni dacă un terț achiziționează accesul neautorizat la orice date ale dvs. în momentul accesării sau plasarii de comenzi. Etapele tehnice necesare pentru crearea contractul dintre tine si MariSSa Collections sunt după cum urmează: Plasati comanda pentru produse pe site-ul www.mariSSa.ro apăsând pe butonul “Trimite Comanda” la sfârșitul procesului de cumparare.

Poti cumpara produsele MariSSa Collections prin una din cele doua variante de mai jos:

 • Ca client inregistrand un cont pe site
 • Fara cont plasand direct comanda pe site

Livrare

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat daca doriti sa primiti un produs inlocuitor ca model sau acelasi model pe alta culoare. Puteti alege un produs inlocuitor in locul produsului comandat. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Metode de plata

Plata ramburs:

Plata se face direct la curier la preluarea coletului. Aceasta metoda de plata este agreata dor pentru livrarile in Romania.

Plata prin transfer bancar: numerar la banca, ordin de plata sau online banking (atat pentru Romania cat si pentru strainatate)

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului MariSSa Collections cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Prin plata online cu cardul:

Magazinul online mariSSa.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Daca ati ales metoda de plata “Plata online prin card (Visa/Maestro/Mastercard) – Plationline.ro” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici-o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele Raiffeisen Bank/Plationline.ro, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. MariSSa vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Raiffeisen Bank/Plationline.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre MariSSa, nici de catre Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail si telefonul au importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail sau telefonic. O adresa de e-mail incorecta sau un nr de telefon gresit incetinesc intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Marissa si Raiffeisen Bank/Plationline.ro(Platforma E-commerce pentru plata online securizata cu orice card bancar) nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

Puteti alege dintre metodele de plata de mai sus: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dvs. va fi procesata imediat.

Pentru livrari internationale si intracomunitare (EU) plata intregii comenzi se va face anticipat, prin transfer bancar cu factura trimisa de MariSSa la banca sau cu cardul bancar. Se va percepe o alta taxa de transport, care va fi calculata in functie de Destinatie.

RETURURI SI INFORMATII SPECIALE

Facem precizarea că, in conformitate cu legislatia in vigoare nu se accepta retururi pentru urmatoarele produse care se supun Ord. 130/2000, Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a celora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid:

 • Produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului (produse care nu sunt in stocul magazinului pe modelul, marimea sau culoarea aleasa sau produsele executate dupa dimensiunile clientului personalizate)
 • Articolele de lenjerie intima (costume de baie, colanti, body, sutiene, chiloti, slipi si bustiere), produsele cosmetice, parfumuri, genti si bijuterii care prin natura lor se pot deteriora de la transport sau au fost desigilate sau din motive de igiena intima, precum si produsele personalizate la cererea clientului

Conform Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru returnare:

 • produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit
 • produsul trebuie sa fie returnate în ambalajul original
 • produsul va fi colectat de catre noi prin firma noastra de curierat
 • noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente
 • daca produsul returnat prezinta semne de deteriorare se va percepe o taxa pentru repararea lui din suma platita de dvs; in caz ca produsul nu mai poate fi reparat nu vi se va mai returna nici un ban
 • nu iti vom inapoia banii pe transportul platit pentru primirea coletului si nici pentru returnarea lui
 • trebuie sa ne anunti in termen de 24 de ore de la data primirii pe email la retur@marissa.ro sau completati formularul de mai jos sau telefonic la 0735.445.445

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0735.445.445. Reclamatiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de la firma de curierat prin care vi s-a livrat comanda sau daca a fost prin posta la oficiul postal de unde ati ridicat coletul. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Returnarea efectiva a produsului se poate face prin metoda de transport prin care vi s-a trimis comanda. Nu acceptam retururi cu ramburs! Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit – factura si dovada de plata la curier). Returul se face prin firma de Curier Rapid cu care ati primit coletul iar costul transportului va fi dedus din valoarea produsului deja platit de dvs. Produsele care au avut transport gratuit in cazul returnarii lor nu vi se va credit costul transportului.

Trebuie sa ne sunati si sa ne anuntati in termen de 24 de ore de la primirea coletului ca doriti sa efectuati returul. Pentru returnarea produselor trebuie sa ne sunati la 0735.445.445 si noi vom trimite curierul la dvs si va vom colecta coletul. Dvs nu veti plati nimic la returnare ci doar cand va trimitem din nou coletul cu alta marime sau alt produs in cazul schimbarii produsului.

In situatia in care aceste conditii nu sunt indeplinite, firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul!

In cazul in care culoarea produsului pe care l-ați primit nu este așa cum este descris în imagine și descrierea produsului (culoarea se referă în principal la roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet, etc.) va aducem la cunostinta ca pot exista abateri de nuante de culoare. In acest caz siteul nostru nu este raspunzator pentru orice reclamatii ulteriore.

Contravaloarea marfii returnate se va plati prin transfer bancar de catre comerciant in termen de 14 zile de la primirea coletului, cu mentiunea ca returnarea banilor catre client se face doar daca produsul indeplineste conditiile de retur. Nu se returneaza: cheltuielile de transport, comisioanele de plata pentru returnarea banilor (curier, procesator de plati, transferuri bancare).

Daca ati beneficiat de transport gratuit la livrarea comenzii atunci veti suporta si acest transport in cazul in care doriti returnarea banilor sau schimbarea cu un produs de o valoarea mai mica decat suma incadrata la transport gratuit.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea Magazinului MariSSa.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.mariSSa.ro sunt in stare impecabila. Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, un alt model sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de transport spre adresa noastra de Returnare cat si pentru articolul ales in schimb veti suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

Ce optiuni aveti de anulare a comenzii

  • Comenzile pot fi anulate in termen de 24 de ore telefonic la 0735.445.445 daca nu au fost livrate. In cazul in care au fost deja livrate nu mai pot fi anulate.
  • Comenzile platite in avans si anulate in termen de 24 de ore pot fi anulate telefonic la 0735.445.445 daca nu au fost livrate
  • Comenzile platite in avans care contin produse personalizate (produse executate pe dimensiunile clientului, modificari de marime, lungime, model, schimbare material ori culoare) nu mai pot fi anulate si nici rambursate.
  • Comenzile platite in avans care contin produse care nu sunt in stocul magazinului si sunt aduse pe comanda clientului nu pot fi anulate si nici rambursate.

Nota:

 • Clientii care platesc comanda cu cardul online sau paypal si doresc returnarea banilor li se va scadea din suma returnata comisionul perceput de operatorul de plati Raiffeisen Bank/Plationline.ro, respectiv Paypal.
 • Pozele au caracter informativ. Nuanta poate diferi in functie de intensitatea luminii.

Intrucat cumparati de la distanta va rugam inainte de a plasa comanda sa alegeti masura corespunzatoare din Tabelul de Marimi si sa folositi metode adecvate de ingrijire si spalare ale produselor.