Livrare în Romania

Termenul de livrare difera in functie de locatia dvs. Livrarile in Romania se fac prin curier rapid in termen de 1-2 zile lucratoare. Coletul tau va fi trimis prin curier cu taxa de livrare de 20 lei.

Livrare în străinătate

Livrare prin curier in 4-10 zile lucratoare pe tot teritoriul Europei si oriunde in lume in functie de locatia dvs. Poti primi la adresa ta din strainatate coletul MariSSa. Afla taxa introducand tara ta in rubrica finalizare comanda. Comenzile cu livrare in afara Romaniei se platesc cu Cardul Online, PayPal, Western Union, Transfer bancar.

Livram in Romania la adresa ta prin curier cu 20 lei pentru orice comanda.

Livrare in strainatate pe tot teritoriul Europei si oriunde in lume. Poti primi la adresa ta din strainatate coletul MariSSa. Afla taxa pentru tara ta introducand in rubrica finalizare comanda tara.

Pentru a fi sigura ca marimea aleasa de tine este potrivita trebuie sa citesti Ghidul de marimi in care vei gasi dimensiunile in centimetri pe care trebuie sa le ai tu. Asa vei putea alege marimea corecta.

Va rugam sa verificati fiecare ghid de marimi atasat la fiecare produs in parte pentru alegerea marimii corecte. Daca materialul este elastic poti alege o marime mai mica sau mai fixa.

Acceptam la plata:

– Ramburs ( la primirea pachetului )

– Plata cu Cardul pe site

– Transfer bancar ( Ordin de plata )

– Paypal

– Western Union

Ramburs ( doar in Romania): Plata se face direct la curier la primirea coletului direct la domiciliu.

Transfer bancar: numerar la banca, ordin de plata sau online banking

Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului MariSSa Collection cu suma transferata, introducându-se astfel un decalaj de 1-2 zile, de la caz la caz.

Plata cu Cardul pe site: Visa, MasterCard și orice fel de card de credit sau debit.

Magazinul online mariSSa.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile procesatorului de plăți. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Paypal pe site: nu este necesar să aveți un cont de PayPal.

Western Union: depunere prin Western Union după ce primiți indicațiile pe email.

Excepție fac produsele pe comanda la care trebuie sa plătești integral în avans prin transfer bancar sau cu cardul pe site.

Nu poti plati ramburs la curier daca doresti livrarea coletului in strainatate.

Pentru livrari internationale si intracomunitare (EU) plata intregii comenzi se va face in avans, prin cu Cardul online pe site, prin PayPal sau Western Union. Coletele nu se trimit pana nu avem confirmarea intrarii banilor in contul nostru. Nu se accepta ramburs pentru coletele cu livrare in strainatate.

Vei primi coletul ulterior dupa confirmarea platii fara sa mai platesti nici o alta taxa.

MariSSa Collections livreaza atat in Romania cat si in strainatate. Poti cumpara in siguranta din strainatate. Poti plati cu cardul online direct pe site, prin Western Union sau prin Paypal. Primesti coletul fara taxe de ramburs direct la tine acasa.

Returnare:

– trebuie ca în termen de 24 de ore de la data primirii coletului să ne anunți telefonic la 0721.101.484 sau pe email la retur@marissa.ro sau completați formularul de mai jos, că dorești returnarea produsului pentru schimbare de mărime, produs sau banii înapoi

– produsul trebuie sa fie în aceeași stare în care l-ai primit

– produsul trebuie să fie returnat în ambalajul original și într-o cutie de carton sigilată; atenție nu acceptăm produse trimise în pungi!!!

– produsul va fi returnat de către tine prin curier rapid ( nu acceptam coletele trimise prin posta !!!), iar plata transportului pentru returnarea produsului va fi plătită de către tine

– nu acceptam colete cu ramburs !!!

– nu ne asumam răspunderea pentru coletele care le returnezi in ambalaje insuficiente, care s-au deteriorat sau pierdut ori furat de către curier

– noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente

– dacă produsul returnat prezintă semne de deteriorare nu se mai acceptă returul

– pentru schimbare de produs sau mărime nu veți plăti decât 20 lei per fiecare transport

– pentru transformarea contravalorii produselor în credit magazin nu veți plăti decât 20 lei per fiecare transport

– nu iți vom înapoia banii pe transportul plătit pentru primirea coletului și nici pentru returnarea lui; plata transportului de 20 lei pe care ai plătit-o la primirea coletului este în cazul în care oprești produsul, dar dacă dorești banii înapoi și returnezi ți se va scădea 20 lei pentru transport preț întreg care îl suportăm noi la curier.

– pentru rambursarea banilor veți suporta din contravaloarea produselor returnate taxele de transport 20 lei per fiecare transport preț întreg care îl suportăm noi la curier, pentru primire, comisionul de transfer bancar atât pentru încasarea cât și pentru returnarea banilor, cât și pentru transportul din fabrica pana la noi la showroom pentru produsele aduse la comanda

– dacă comanda ta a avut transport gratuit și dorești alt produs vei suporta prețul de 20 lei pentru livrarea gratuită cât și costul de 20 lei pentru livrarea produsului înlocuitor, iar plata transportului pentru returnarea produsului va fi suportată de către tine

– dacă comanda ta a avut transport gratuit și dorești banii înapoi vei suporta plata transportului de 20 lei pentru livrarea coletului preț întreg care îl suportăm noi la curier.

Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul(e) pe care le-ați cumpărat de la MariSSa Collections pentru orice motiv, puteți sa îl returnați sau schimbați în conformitate cu rubrica Returnare.

Nu se accepta retur:

– Produsele care au mențiunea “La comanda” acestea fiind produse realizate la cererea clientului (produse care nu sunt în stocul magazinului pe modelul, mărimea sau culoarea aleasa sau produsele executate după dimensiunile clientului personalizate)

– Articolele de lenjerie intima (costume de baie, colanți, body, sutiene, chiloți, slipi și bustiere), produsele cosmetice, parfumuri, genți și bijuterii care prin natura lor se pot deteriora de la transport sau au fost desigilate sau din motive de igiena intima, precum și produsele personalizate la cererea clientului

Taxe de returnare:

– pentru schimbare de produs sau mărime nu veți plăti decât taxa de transport de 20 lei per fiecare transport

– pentru transformarea contravalorii produselor în credit magazin nu veți plăti decât taxa de transport de 20 lei per fiecare transport

– pentru rambursarea banilor veți suporta (chiar și pentru produsele cu livrare gratuita) taxa de transport de 20 lei per fiecare transport preț întreg care îl suportam noi la curier, comisionul de transfer bancar atât pentru încasarea cât și pentru returnarea banilor, taxele cu plata prin card sau Paypal ale terților în cazul în care plata s-a făcut online, cât și pentru transportul din fabrica pana la noi la showroom pentru produsele aduse la comanda

– pentru produsele cu transport gratuit dacă doriți returnarea banilor veți suporta 20 lei pentru trimiterea coletului preț întreg care îl suportam noi la curier

– plata pentru returnarea produsului trebuie sa o plătiți dvs la curier

Rambursarea banilor:

Restituirea banilor se va face conform legii în termen de 14 zile calendaristice de la data recepționării produsului returnat prin viramentul într-un cont bancar transmis de dumneavoastră pe formularul de retur. Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie sa fie în lei. Întârzierea furnizării datelor despre contul bancar poate duce la întârzierea returnării banilor.

Notă: Toate produsele returnate trebuie să fie noi, nefolosite, cu etichetele originale, factura și ambalajul lor. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervam dreptul de a refuza returul.